Type A: Plat dak

De populairste en meest gekozen variant

Deze dakkapel zorgt direct voor meer ruimte in je woning en is de voordeligste qua kosten. Dat komt onder andere doordat er geen dakpannen of dergelijke nodig zijn die de prijs hoger maken. Het is dan ook niet gek dat dit de meest voorkomende variant is. Daarnaast is er voor deze dakkapel geen omgevingsvergunning nodig wanneer deze op de achterzijde van de woning wordt geplaatst. 

bereken direct een prijs

Type B: Schuin dak

Beter geïntegreerd met de woning en makkelijk te onderhouden. 

Na de plat dak dakkapel is de schuin dak variant de meest voorkomende. Het voordeel van een dakkapel met schuin dak is voornamelijk de waterafvoer. Door de vorm van het dak blijft er geen water en troep op het dak liggen, waardoor er verminderd risico is op schade aan uw nieuwe dakkapel. Daarnaast kan een dakkapel met schuin dak vaak mooier verwerkt worden in uw woning en beter aansluiten op de rest van uw dak. 

Bereken direct een prijs

Type C: Eenzijdige nokverhoging

Voegt meer licht en ruimte toe aan de zolder.

Bij deze variant wordt de nok van het dak verlegd waardoor er aan één zijde van de woning flink wat extra ruimte en lichtinval ontstaat. Een eenzijdige nokverhoging is qua kosten flink lager dan een tweezijdige nokverhoging, maar heeft dan ook minder extra ruimte en lichtinval. 

neem vrijblijvend contact op

Type D: Dubbelzijdige nokverhoging

De meest voorkomende nokverhoging waarbij de nok volledig word aangepast.

Bij deze variant nokverhoging krijgt u nog veel meer ruimte en lichtinval dan bij een eenzijdige nokverhoging. Daarnaast wordt deze variant vaak als mooier beschouwd en is daardoor dan ook de meestvoorkomende. Een dubbelzijdige nokverhoging verhoogt de waarde van uw woning en maakt het mogelijk om meerdere kamers te maken. 

Neem vrijblijvend contact op