Over ons

Met ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van alle soorten dakkapellen hebben wij alle kennis en kunde in huis om uw traditionele dakkapel te ontwikkelen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel plat dak, schuin dak als nokverhogingen. Geheel vrijblijvend komen we bij u aan huis, bespreken we de mogelijkheden en kijken we naar uw wensen. 

neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar onze aanpak? Bekijk onze bedrijfsvideo!

In één dag klaar 

Wij plaatsen een traditionele dakkapel in één dag. Wij zorgen dat voordat we beginnen, we alles betreft afmetingen en dergelijke inzichtelijk hebben en zorgen dat we voldoende materialen bij ons hebben. Zo komen we niet voor verassingen te staan en is uw woning in één dag weer wind- en waterdicht waardoor u zo snel mogelijk kunt genieten van extra ruimte en lichtinval. Benieuwd hoe we dat doen? Bekijk onze bedrijfsvideo waarin we van begin tot eind laten zien hoe wij een traditionele dakkapel plaatsen.

Wat zeggen onze klanten?

Marjan van As
Marjan van As
2022-11-29
Alles netjes en volgens afspraak afgehandeld. Tjeu en zn mannen zijn vakmensen die super goed samenwerken en hard werken. Het is een mooi dakkapel geworden. Een dikke prima voor dit bedrijf, een aanrader👍👌
Michael Slagman
Michael Slagman
2022-11-20
Vooraf veel verschillende opties bekeken, Tjeu kwam er als beste uit. Geen prefab, maar vakwerk op maat. Binnen 1 dag naar tevredenheid geplaatst. Bedankt team Van de Gevel!
Joyce Oerlemans
Joyce Oerlemans
2022-11-02
Alles was top gegaan. Na met Tjeu van de gevel contact te hebben gehad... thuis alles doorgenomen was alles eigenlijk zeer snel gegaan. Ook de tijd wanneer ze kwamen plaatsen was precies zoals voorhand besproken. In 1 dag tijd alles keurig gezet. Hard werkende werknemers die echt weet hebben wat ze doen! Dit bedrijf houdt zich zeker aan de afspraken. Zeker een aanrader.
John Weijtmans
John Weijtmans
2022-10-11
vamos dj
vamos dj
2022-10-05
Na telefonisch contact met geveldakkapellen Goirle werd er meteen een afspraak ingepland mbt het inmeten. Dit verliep heel netjes, degene die kwam meten was goed op de hoogte mbt de regelgeving mbt het plaatsen van dakkapellen. Na het akkoord Vd offerte hebben we meteen een plaatsingsdatum geprikt. Tijdens het plaatsen is alles netjes uit de hand getimmerd. Het ziet er super strak uit! Ze zijn met 5 man komen werken zodat ze de kapel binnen 1 dag hadden staan! Na plaatsing ook nog benaderd door de eigenaar vh bedrijf of alles naar wens was. Dat is het zeker! Dit bedrijf kun je zeker bellen en is heel betrouwbaar en houd zich netjes aan de afspraak mbt de plaatsing
Miesjuhx
Miesjuhx
2022-09-20
Er word goed geluisterd naar je wensen en uitgevoerd zoals afgesproken. Zelfs bij regen snel een nieuwe afspraak kunnen maken. Goed samenwerkend team.
Rianka van Seeters
Rianka van Seeters
2022-09-02
Vandaag een dakkapel geplaatst super netjes gedaan en ben er heel blij mee! Tjeu is een fijne man.
Rob Van hees
Rob Van hees
2022-07-25
17juli 2022 heeft dakkapellen specialist Tjeu vd Gevel een geweldig mooi dakkapel geplaatst van 4.70 meter Hiervoor wil ik Tjeu en personeel hartelijk danken voor hun inzet en het resultaat. Niet voor niets dakkapellen specialist Chapeau Zeker een aanrader.

Laten we een kopje koffie drinken!

En natuurlijk bespreken wat de wensen zijn van uw toekomstige dakkapel.

Neem vrijblijvend contact op